maandag 4 januari 2010
Kerstdiner 2009 (gang 7): limoenspoom met champagne of prosecco
Even iets fris tussendoor. Traditie bij onze kerstdiners. Dit kun je al een dag van te voren maken, dus da’s ook handig.
Voor 6-8 glazen: verwarm 150 g suiker met 1,5 dl water en 3 dl limoensap tot de suiker is opgelost. Voeg 1 el geraspte limoenschil toe, laat het mengsel afkoelen en zeef het. Laat het mengsel koud worden en draai er ijs van in de ijsmachine. Of laat het in een paar uur bevriezen (dan af en toe omroeren). Zet het tot gebruik in de vriezer.
Schep het sorbetijs in hoge glazen en schenk er wat champagne of prosecco bij. Serveer direct.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
I am unable to read articles online very often, but I'm glad I did today. This is very well written and your points are well-expressed. Please, don't ever stop writing.
BeantwoordenVerwijderen