donderdag 15 december 2011

Spaanse tapastafel

Goed idee voor oud en nieuw. Of voor Sinterklaas volgend jaar. Of voor welke gelegenheid ook dat je eens lekker uit wilt pakken voor een groot gezelschap en samen wilt genieten van de meest fantastische Spaanse gerechten. Op pakjesavond stond dit op onze tafel: hamkroketjes en gegrilde garnalen, Catalaans brood met knoflook, olijfolie en tomatenpulp, zoete, kleverige spareribs, gemarineerde ansjovis en portobello's, steak tartare, tortilla met geroosterde en gemarineerde paprika's en een grote schaal met Serrano-ham, plakjes gedroogd wild zwijn, gedroogde Spaanse worst en de Spaanse kazen Valdeon en Manchego.

Lees hieronder verder hoe je al dit heerlijks moet maken. Met heel veel grote dank aan '1080 Spaanse gerechten' en het kookboek 'Movida - Spaanse culinaire avonturen' waaruit ieder gerecht om te smullen hoe lekker is. Dat wordt lastig kiezen voor kerst ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten