donderdag 10 december 2009

Pasta met zalm, zeekraal, nog meer lentegroenten en dille


Dit is lekker, al zeg ik het zelf. De zilte smaak van zeekraal met een beetje zoete knapperige, geroerbakte groenten, verse dille en stukjes gerookte zalm. Allemaal snel in de wok en dan over de pasta. We doen net of het lente is!

Ingrediënten voor 4 personen: 1 courgette, 1 rode paprika, handvol peultjes, handvol sperziebonen, 3 lente-uitjes, verse dille naar smaak, 2 ons gerookte zalmsnippers, 1 visbouillontablet, pasta naar keuze.

Kook de pasta. Snijd de groente in stukken. Verhit olijfolie in een wok. Roerbak eerst de sperziebonen een paar minuten en voeg dan de paprika, courgette, peultjes en lente-uitjes toe. Verkruimel het bouillonblokje erboven en roer goed door. Doe dan de zeekraal erbij en schep om. Zorg dat de groenten knapperig blijven.
Schep op het allerlaatst de dille en gerookte zalm erbij. Serveer direct met pasta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten