woensdag 25 november 2009

Gegrilde groente met geitenkaas en honing


Altijd lekker, groente grillen in de oven (of op de barbecue). Met wat knoflook, peper, zout, olijfolie en Parmezaanse kaas, of zoals vandaag: met geitenkaas, honing en tijm. Welke groente je gebruikt maakt niet zo veel uit. Vanavond had ik aubergine, courgette, paprika, rode ui en pompoen.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil, was en snijd de groenten in stukken. Leg ze op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, peper, zout en tijm. Zet ongeveer 15-20 minuten in de oven tot ze al een beetje zacht worden. Snijd intussen 100-150 g zachte geitenkaas in stukjes. Strooi de geitenkaas over de groente en giet er wat honing over. Zet nog 5-10 minuten onder de grill.
Lekker met zowel rijst, pasta als stokbrood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten